Skip to content
 

Leidt droomgetuige tot een nachtmerrie?

Door Waarheidsvinder  nachtmerrie

Op 3 november 2009 schreven we onder de titel “Droomgetuigen” over de moord op Diana Winkel uit Oldenzaal. In de zaak is enkele weken geleden  een verdachte aangehouden mede naar aanleiding van een compositietekening die was opgemaakt op aanwijzing van een paragnost. We spraken daar toen al onze grote verbazing over uit.

De aangehouden verdachte, de 48 jarige Gerard B. zit nog steeds vast en ontkent iets met de moord op Diana Winkel te maken te hebben. Volgens zijn advocate heeft hij tegen de politie verklaard dat hij de vrouw zelfs helemaal niet kende hoewel hij in dezelfde straat als het slachtoffer woonde.

De rechtbank beslist volgende week of de verdachte in afwachting van de rechtszaak nog langer blijft vastzitten. Inmiddels zit hij niet meer in volledige beperkingen en mag hij weer contact hebben met de buitenwereld.

Het begint er langzaam op te lijken dat de “droomgetuige”  uit het programma “De Zesde Zintuig” voor een nachtmerrie heeft gezorgd.

2 Comments

  1. shiman says:

    Is de man door de politie aangehouden of door kabouters. Een compositiefoto laten maken op aanwijzing van een paragnost ! Een droomgetuige halen uit het programma Het zesde zintuig “. Wie is er gek, wie nog gekker en wie het gekst ! Aan deze onzin komt toch een rechter te pas? Of was die ook niet nuchter ! Wanneer je dit zo leest als ervaren politieman dan. Ja wat dan. Commentaar overbodig.

  2. admin says:

    JanB: Ik had al gemeld dat dit niet de dader is. Ook wie het mogelijk wel is.
    Het zal wel weer zo gaan dat er maanden word onderzocht door een groot team zonder resultaat.
    Ik wacht het wel af.

Leave a Reply