Skip to content
 

Verdachte van moord op Diana Winkel vrijgelaten

Door Waarheidsvinder

De verdachte van de moord op Diana Winkel, de 48-jarige Gerard B. is woensdagmiddag door de raadkamer van de rechtbank in Almelo vrijgelaten. Volgens de raadkamer is  er onvoldoende  bewijs tegen hem. Dit volgens een bericht in  De Tubantia van gisteren 2 december.

Volgens persofficier van justitie Barbara van Heerde blijft hij nog wel verdachte en gaat het onderzoek gewoon door. Als men “nieuwe” bewijzen tegen hem vindt dan wordt hij opnieuw aangehouden.

Ja, dat lijkt toch weer richting de aloude tunnelvisie te gaan. Geen bewijs zou natuurlijk ook gewoon kunnen betekenen dat de man de moord gewoon niet gepleegd heeft. Het zou daarom goed zijn als politie en justitie de “droomgetuige” uit het programma De Zesde Zintuig, op wiens aanwijzingen een compositietekening van de dader is gemaakt, met medeneming van zijn tekening terug zouden sturen naar Fabeltjesland. Daar horen dit soort getuigen thuis, niet in een rechtsstaat zoals Nederland.

Stoppen met dromen dus en gewoon weer ouderwets gaan rechercheren. wekker

Leave a Reply