Skip to content
 

Verzoeken zaak-Noordink afgewezen

logo

Door waarheidsvinder

Onderstaand bericht lazen we vandaag op de site van Omroep Gelderland.

ZUTPHEN – Het anticonceptiegebruik en het e-mailverkeer van de vermoorde Joanne Noordink uit Aalten worden niet meegenomen in de rechtszaak tegen verdachte Eshan B. Dat heeft de rechter in Zutphen woensdag bepaald.

De advocaat van de verdachte wilde hiermee aantonen dat de twee een relatie hebben gehad.

Een verzoek van de ouders van Joanne is ook afgewezen. Zij wilden een paar persoonlijke dvd’s over hun dochter toevoegen aan de processtukken. Er is nog geen nieuwe zittingsdatum bekendgemaakt.

De rechtbank zag de uitbreiding van de rechten van de nabestaanden van een slachtoffer, waarover we eerder schreven, dus niet zitten. Gelukkig zette de rechters ook een streep door de ongepaste wensen van de raadsman van de verdachte. Hopelijk komt er nu snel een einde aan de lijdensweg van de nabestaanden en gaat het recht zijn loop nemen.

Leave a Reply