Skip to content
 

DNA-onderzoek pleit moordverdachte Gerard Blenke vrij

Door Waarheidsvinder

De dna-sporen die zijn gevonden op het lichaam en in de woning van de vermoorde Diana Winkel uit Oldenzaal zijn niet van de verdachte Gerard Blenke. Hij werd in oktober mede op basis van een compositietekening gemaakt door een paragnost van het tv-programma Het Zesde Zintuig als verdachte aangehouden. Wij noemden deze paragnost een droomgetuige, omdat hij vanuit zijn (droom)beelden een verdachte heeft beschreven.

Het dna-resultaat maakte Blenkes advocaat vanavond bekend in het TV Oost-programma ‘In de Wandelgangen’. Blenke werd eind oktober aangehouden en als verdachte gezien voor de moord op Diana Winkel. Justitie en politie zien Blenke nog steeds als verdachte, omdat het DNA-onderzoek officieel nog niet is afgerond. Natuurlijk geven ze niet toe dat ze fout zaten, want fouten toegeven is niet goed voor het imago.

Blijven volhouden dat de verdenking terecht was, zelfs als het gevonden DNA niet van de verdachte is. Was dat ook niet zo in de Puttense Moordzaak en de Schiedammer parkmoord? Leren van gemaakte fouten, bij politie en justitie lukt dat kennelijk nog steeds niet. Daar beschikt men nu eenmaal over het Magische Oog. Dat oog zegt nog steeds dat Blenke de dader is en dat oog is leidend.

Droomgetuigen en het Magische Oog. Vraag maar aan Gerard Blenke waar dat toe kan leiden.

 

2 Comments

 1. demo says:

  Las ik werkelijk, dat een paragnost zijn zegje had mogen doen?

  Binnenkort wordt zeker ook de heksenwaag weer in ere hersteld..
  Zotter moet het toch niet worden. Het is met de Nederlandse rechtsorde zo al treurig genoeg gesteld.
  Ik las onlangs het boek “Dubieuze Zaken” van Crombach, van Koppen en Wagenaar. Daar wordt je toch depressief van. Zoveel domheid, onnozelheid en kwaadaardigheid.

 2. janb says:

  Ja tunnelvisie noemen ze dat ook wel. De drang om te scoren. Ik had al in het begin gezegt dat hij niet de dader was.Ook heb ik gezegt wie het wel is. Maar zo gaat dat niet willen onderzoeken,

Leave a Reply