Skip to content
 

Kritiek moet kunnen

Door Waarheidsvinder

Op 26 januari 2010 schreef Peter R. de Vries in zijn dagboek een positief stuk over ons en onze samenwerking met De Telegraaf. De aanleiding daarvoor was een artikel in De Telegraaf over het verdachte overlijden van Leon Groeneweg en Tariq Chatta uit Schiedam.

Gisteren, 8 februari, schreef hij weer in zijn dagboek over ons. Deze keer was de aanleiding een artikel in De Telegraaf van afgelopen zaterdag over de vermissing van Adrie Knops uit Spijkenisse. Nu was hij minder positief. Niet geheel ten onrechte schreef hij dat veel van hetgeen in het artikel stond al `oude koek` was en dat hij dezelfde informatie ook al in één van zijn uitzendingen had gebruikt.

Een mens moet tegen kritiek kunnen, zeker als die terecht is, en daarom hier een link naar het stuk van Peter R. de Vries.

Hoewel de vlag (lees de kop van het artikel in de Telegraaf)  misschien niet helemaal de lading dekt, staan wij wel achter de inhoud. Ondanks alle publiciteit, ook die van Peter R., is er nog steeds geen behoorlijk onderzoek ingesteld naar de verdwijning van Adrie Knops en dat is heel treurig voor de nabestaanden. Om die reden is met deze zaak nogmaals de publiciteit gezocht. Hopelijk gebeurt er deze keer wel iets.

One Comment

  1. robert van hoove says:

    ‘oude koek’ is beetje raar. Is het niet beter oude koek te bestuderen alvorens het tot ontbinding overgaat? Overigens heeft dezelfde meneer de VRies ook uitzendingen gedaan waarvan anderen al ooit een interview over hebben gegeven. Is toch ook oude koek? Ga door met oude koek alleen zo zal het weer vers worden.

Leave a Reply