Skip to content
 

Moordenaar Joanne Noordink krijgt 15 jaar

Door Waarheidsvinder 

De rechter heeft gesproken. Ehsan B. de moordenaar van Joanne Noordink uit Aalten is vandaag door de rechtbank te Zutphen veroordeeld tot een gevangenisstraf van 15 jaar.

Er was door de officier van justitie tegen B. 20 jaar gevangenistraf geëist wegens moord en verkrachting maar hij werd slechts veroordeeld voor doodslag in plaats van moord omdat de rechtbank niet bewezen achtte dat hij zijn daad had voorbereid. Ook verkrachting achtte de rechtbank niet bewezen hoewel tijdens de rechtszitting toch duidelijk was geworden dat Joanne vrijwillig geen gemeenschap met een man zou hebben .

Voor de ouders van Joanne was de in hun ogen te lage straf een teleurstelling. De ouders hopen nu maar dat ze Ehsan B. nooit meer zullen tegenkomen.

Als het goed is zal dat ook niet gebeuren want het kan toch niet anders dan dat Ehsan B. na het uitzitten van zijn straf wordt uitgezet naar zijn geboorteland Iran. Hoewel, in Nederland weet je dat natuurlijk nooit zeker.

Niet uitgesloten moet echter worden dat de advocaat van B. in zijn pogingen veelvuldig de media te halen eerst nog beroep zal aantekenen tegen de veroordeling van zijn kliënt.


Leave a Reply