Skip to content
 

Verdachte aangehouden in moordzaak Andrea Luten

Door Waarheidsvinder

De politie Drenthe heeft vandaag bekend gemaakt dat er een verdachte is aangehouden voor de moord op Andrea Luten. Wij schreven al eerder over deze zaak.

Bekend gemaakt is alleen dat het om een nu 41 jarige man uit Hoogeveen gaat. Ten tijde van de moord op Andrea Luten, 10 mei 1993, was de man dus 24 jaar oud. Volgens de politie is de man nooit in beeld geweest tijdens de eerdere politieonderzoeken.  Het DNA van de aangehouden man blijkt overeen te komen met het DNA dat destijds op Andrea is aangetroffen en naar onze mening ging het daarbij om een daderspoor.

Het lijkt ons goed ons van verder commentaar te onthouden en de eerst maar eens de verdere ontwikkelingen af te wachten. Voor de ouders van Andrea zou het in ieder geval een hoop rust geven als deze man inderdaad de dader van de moord op hun dochter blijkt te zijn.

Daarnaast zal de aanhouding ook een enorme opluchting betekenen voor Richard Kelly. De mensen die hem nog steeds als de dader van de moord beschouwden zullen nu toch hun ongelijk moeten bekennen.

Leave a Reply