Skip to content
 

Moordenaar Andrea Luten legt bekentenis af

Door Waarheidsvinder

Toeval of geen toeval, de moord op de 15 jarige Andrea Luten uit Ruinen is opgelost. De maandag aangehouden 41 jarige Henk F. uit Hoogeveen heeft bekend 17 jaar geleden Andrea te hebben gewurgd. Volgens de justitiewoordvoerder zou Henk F. op de bewuste dag op de fiets in het bos zijn geweest toen hij de hem onbekende Andrea Luten toevallig ontmoette. Verder details zijn nog niet bekend gemaakt.

Alle verdachte bromfietsers uit Ruinen en omgeving kunnen hiermee dus vergeten worden, het ging om een man op een fiets. Niets aanbidder van Andrea, maar een toevallige passant.

Fantastisch nieuws dus voor de ouders van Andrea, eindelijk duidelijkheid over hetgeen hun dochter destijds is overkomen.

Fantastisch nieuws ook voor Richard Kelly, de man tegen wie destijds door justitie 8 jaar gevangenisstraf werd geëist. Zelfs de meest ongelovige Thomas zal nu moeten toegeven dat hij onschuldig is en daarmee kan hij nu pas echt beginnen aan de rest van zijn leven.

Datzelfde geldt natuurlijk voor de andere mannen die in deze zaak officieel verdachte zijn geweest. Ook zij zijn nu officieel van alle blaam gezuiverd.

Leave a Reply