Skip to content
 

Aanhoudingen in verband met moord op Halil Erol

Door Waarheidsvinder

Op 1 juli 2010 schreven al over de verdwijning van Halil Erol en wij spraken toen onze verbazing uit over het feit dat de politie heel lang gewacht heeft voordat men de verdwijning van Halil als een misdrijf beschouwde. Pas na het vinden van een zak met ledematen van Halil kon men niet meer om de feiten heen.

Wij schreven toen in onze analyse onder meer:

Het lijkt er dus op dat we in deze zaak te maken hebben met een moord in de relatiesfeer. Iemand die Halil Erol goed kende, wist dat hij regelmatig naar een broer in Duitsland ging en daarom enkele telefoontjes pleegde vanuit Duitsland. Dat die telefoontjes toevallig werden opgevangen door een Nederlandse mast heeft vermoedelijk te maken met de onbekendheid ter plaatse. Soms kun je ook te slim willen zijn.

Kennelijk zaten we er niet ver naast met onze analyse want hedenmorgen maakte de politie bekend dat de ex-echtgenote van Halil en een 33 jarige inwoner van Meppel zijn aangehouden en dat in de woning van beiden huiszoeking wordt gedaan.

We blijven de zaak volgen.

Up-date 31 augustus 2010.

De rechter-commissaris in Zwolle heeft de beide verdachten in bewaring gesteld voor een termijn van 14 dagen

Leave a Reply