Skip to content
 

OM vervolgt zoektocht naar Willeke Dost

Door Waarheidsvinder

Het OM in Assen heeft vandaag bekend gemaakt dat men verder gaat met het onderzoek naar het lichaam van de spoorloos verdwenen Willeke Dost uit het Drentse Koekange. Men gaat nu een terrein achter de boerderij van de pleegouders onderzoeken. Het terrein is voorheen gebruikt als vuilstort

Niet bekend is gemaakt wanneer men met het onderzoek gaat beginnen.

In juni van dit jaar werden de pleegmoeder en een pleegbroer van Willeke aangehouden in verband met de verdwijning van Willeke, maar zij werden na enige weken wegens gebrek aan bewijs weer vrijgelaten. Onderzoek in en achter de boerderij leverde toen niets op.

De familie van Willeke heeft daarop verzocht ook de terreinen achter de boerderij te onderzoeken. Aan dat verzoek wordt nu kennelijk gevolg gegeven.

Hopelijk leveren de inspanningen van politie en justitie deze keer wel een positief resultaat op. Het is in ieder geval goed dat men nu echt alles wil doen om het lichaam van Willeke te vinden en niet langer spreekt over vrijwillig weglopen.

4 Comments

 1. admin says:

  De site is niet bedoeld voor onderlinge discussies. Beide partijen hebben nu hun zegje gedaan en daarom sluiten wij deze discussie.

 2. Paul Ruiter says:

  Beste Karel,

  allereerst zou ik graag willen opmerken dat u mijn commentaar niet helemaal goed hebt gelezen.
  Daarin heb ik de vraag gesteld (letterlijk): Had Willeke Dost soms een motief om van huis weg te lopen ?

  Vervolgens stelt u aan mij de vraag, ik citeer: Hoe weet u dat Willeke Dost geen motief had om weg te lopen?

  Dit klopt dus niet.Wellicht heeft u het anders bedoeld.

  De tweede fase van de zoekactie naar mogelijk het lichaam van Willeke Dost is voornamelijk gebaseerd op aandringen van de tante van Willeke.Om uit te kunnen sluiten dat het lichaam van Willeke Dost zich in de grond achter de boerderij bevindt zal deze zoekactie binnenkort plaats gaan vinden of is reeds opgestart.

  Hopelijk vinden ze niets.Ik beredeneer de zaak Willeke Dost vanuit een geheel ander perspectief, namelijk vanuit het meest optimistische scenario waarin Willeke Dost nog steeds in leven is, totdat het tegendeel is bewezen.En tot op de dag van vandaag is dat niet het geval.Omgekeerd geldt hetzelfde, als u begrijpt wat ik bedoel.

  Mvg Paul Ruiter

 3. tiptel says:

  Geachte heer Paul,

  Hoe komt u aan uw bevindingen dat de politie alleen maar onderzoek doet om aan te tonen dat ze hun best doen?
  Hoe weet u dat Willeke Dost geen motief had om weg te lopen?
  Hoe komt u aan die kennis? Blijkbaar weet u meer dan Politie en Justitie?

  Karel

 4. Paul Ruiter says:

  Het zoekgebied wordt steeds groter.Waar gaat dit eindigen ?

  Nee, politie en justitie willen met deze zoekactie alleen maar aantonen dat zij er alles aan hebben gedaan om het lichaam van Willeke te vinden.In het geval dit geen resultaat oplevert dan zou er toch aan een ander scenario moeten worden gedacht. ” back to basics ”

  Had Willeke Dost soms een motief om van huis weg te lopen ?
  Ja

  Hadden Piet , Herna of Bart Mulders een motief om Willeke van het leven te beroven ?
  Nee

Leave a Reply