Skip to content
 

Ex-vrouw Halil Erol weer vrij

Door Waarheidsvinder

De ex-vrouw van de vermoorde Halil Erol uit Steenwijk wordt zeer binnenkort vrijgelaten. De rechtbank ziet onvoldoende gronden haar nog langer vast te houden.

De 33-jarige inwoner van Meppel die tegelijk met haar is aangehouden blijft nog wel vastzitten in verband met de moord. Voorlopig wil de rechtbank hem nog 14 dagen vasthouden.

Het openbaar ministerie had om een gevangenhouding van 30 dagen gevraagd maar de rechtbank vond dat nu te lang, “ Ze wil een vinger aan de pols houden” verklaarde de persrechter tegenover de media.2 Comments

  1. admin says:

    Het lijkt me in ieder geval geen signaal dat de zaak al helemaal rond is. De rest blijft speculeren.

  2. Joop says:

    Vandaag las ik op http://camilleri.nl,een nieuwe misdaadsite,dat de politie IJsselland in deze zaak ook een beloning uitlooft voor tips die niet direct tot de oplossing van het misdrijf leiden. Wil dat zeggen dat het onderzoek op een dood spoor geraakt is en dat de in voorarrest zittende man komende week misschien zal worden vrijgelaten ?
    Het idee van die beloning vind ik trouwens uitstekend.
    Het zijn toch herinneringen, zeg maar kleine waarnemingen van getuigen die mede kunnen leiden tot een oplossing van schijnbaar onoplosbare misdaden.

Leave a Reply