Skip to content
 

Het verdachte overlijden van Eline Melters

Door Waarheidsvinder 

Onder bovenstaande titel schreven wij destijds op deze site een kritische beschouwing ten aanzien van het overlijden van Eline Melters uit Urmond. Daarbij hebben wij toen ook de vriend van Eline betrokken.

In de afgelopen jaren is er door politie en justitie nieuw onderzoek in deze zaak gedaan. De resultaten van dat nieuwe onderzoek hebben er toe geleid dat wij tot de conclusie zijn gekomen dat er geen enkele aanwijzing is dat de vriend van Eline op enigerlei wijze verantwoordelijk is voor haar overlijden.

 

 

 

One Comment

  1. Daniël says:

    Het lijkt erop dat de rechtbank van Den Bosch het niet eens is met uw conclusie: https://www.telegraaf.nl/nieuws/1362002/onderzoek-naar-dood-limburgse-vrouw-heropend

Leave a Reply