Skip to content
 

Verhoging beloning in zaak James Patrick Grealis

Onderstaan artikel staat vandaag in De Telegraaf. Omdat de politie verder geen onderzoek doet heeft de familie de beloning verhoogd voor tips die leiden tot de oplossing van het raadsel van hun verdwenen zoon en broer.

Bron: De Telegraaf

Door Jolande van der Graaf

Wanhoop om vermiste Ier

AMSTERDAM, vrijdag

De Ierse familieleden van de in Breda spoorloos verdwenen James Patrick Grealis (24) hebben de beloning voor informatie die leidt naar ’JP’ verhoogd naar 20.000 euro.

De zwaar getroffen familie die eerder al 10.000 euro uitloofde, koerst aan op een derde kerst zonder hun geliefde JP. „We hebben gespaard zodat we het tipgeld konden verhogen”, zegt JP’s zus Helen. „Opnieuw doen we nu via De Telegraaf een wanhopige oproep om iets over JP te horen, ook als dat slecht nieuws is.”

De bevolking van het Ierse eiland Archill, de geboortegrond van JP, zamelde eerder 10.000 euro in. JP, een timmerman die in ons land woonde en werkte, raakte op 23 oktober 2008 in Breda vermist. Ronduit verdacht is dat hij sindsdien geen geld meer opnam, nooit meer zijn mobieltje gebruikte en ook nooit meer door iemand werd gezien.

Wie wél weet waar de Ierse timmerman is, wordt dringend verzocht te mailen naar coldcaseteam@telegraaf.nl


Leave a Reply