Skip to content
 

Zoektocht naar bezittingen vermiste Farida

Door Waarheidsvinder

Het lijkt er op dat de publicaties in de media over de vermissing van van de 21 jarige Farida Zargar uit Spijkenisse toch zijn uitwerking hebben. Kennelijk is de politie er nu ook van overtuigd dat hier sprake is van een misdrijf. Vandaag wordt vermoedelijk om die reden de sloot in het Mallebos waar twee weken geleden haar sleutelbos werd aangetroffen volledig leeggepompt.

Daarna zullen rechercheurs en forensisch specialisten de sloot met een metaaldetector scannen op mogelijke andere bezittingen van Farida.

De laatste keer werden in totaal 40 hectare bos en 4,5 kilometer sloot doorzocht. Farida Zargar wordt sinds donderdag 5 augustus 2010 vermist. Nadat zij haar werk bij transportbedrijf De Rijke verliet, is zij aan het einde van die dag in de omgeving van het ABC-complex in Spijkenisse nog gezien. Sindsdien is Farida spoorloos. De politie is direct nadat zij als vermist is opgegeven een uitgebreid onderzoek gestart. Het is tot op de dag van vandaag nog niet duidelijk of Farida zelf is weggegaan of dat er sprake kan zijn van een misdrijf. Hoewel Farida het laatst gezien is in de omgeving van het ABC-complex, is ook het Mallebos kort na haar verdwijning met speurhonden en een helikopter doorzocht. In december 2010 werd nabij een sloot de fiets van Farida aangetroffen. De fiets was mogelijk eerder tijdens baggerwerkzaamheden uit de sloot gehaald en aan de kant gelegd.

Update

De speurtocht heeft geen resultaat gehad.

Leave a Reply