Skip to content
 

Openbaar ministerie beschuldigt forensisch arts

Door Waarheidsvinder

Vandaag maakte het Openbaar Ministerie bekend dat de Zwitserse arts Danny Spendlove zich in Nederland onbevoegd uitgeeft voor forensisch patholoog. De indruk wordt gewekt dat Spendlove niet deskundig is en maar wat aan rommelt. Alle officieren van justitie hebben het advies gekregen geen gebruik meer te maken van de diensten van Spendlove. Daarnaast adviseert men een review van alle zaken die door Spendlove inmiddels zijn onderzocht.

De vraag is echter of Spendlove wel zo ondeskundig is, of dat justitie gewoon van Spendlove af wil omdat hij in enkele zaken gehakt heeft gemaakt van het werk van de pathologen van het NFI. En zoals we zelf aan den lijve hebben ondervonden, kritiek op het werk van het NFI wordt door justitie in Nederland niet gepikt. De waarheid is nu eenmaal vaak minder belangrijk dan het imago van het NFI.

De vraag is echter of de rechters in Nederland de mening van het openbaar ministerie over de deskundigheid van Spendlove zullen delen.

 

2 Comments

  1. hendrik says:

    Het is niet te bevatten wat er allemaal mis is bij justitie,het reformatorisch dagblad in de bijlage opinie van 6 juni op blz. 6 citaat : Intussen is het een veel gehoorde verzuchting dat “het vertrouwen” in de rechtspraak afneemt. Volgens Nederlands Juristenblad 16 zijn dat loze kreten van mensen die elkaar napraten. Vrijwel geen onderzoeker staat stil bij de vraag wat er onder “vertrouwen”moet worden verstaan. Prof. Griffiths doet alle onderzoeken naar het vertrouwen in de rechtspraak dan ook af als niet te interpreteren en dus betekenisloos.( einde citaat). Je valt zo wat van je stoel van verbazing over zoveel onbenullige prietpraat,of moet dit bijdragen om de mensen een rad voor ogen te draaien en alle fouten maar in de doofpot te stoppen.Ik heb Mr. A. Klaassen per E-mail een lijst met boeken gestuurd kan hij zich eerst is gaan inlezen.

  2. ed says:

    Er zijn artikelen genoeg te vinden. kijk deze ook eens

    http://dossier-conspiracies.freedombytes.info/?p=149

    Hoezo een vrij land!

Leave a Reply