Skip to content
 

Verwoest leven

Door Waarheidsvinder

Ieder mens kan slachtoffer worden van een strafbaar feit. Als dat feit echter een overval in je eigen woning is en bovendien de vrouwelijke bewoonster door de daders wordt verkracht dan ligt iemands leven volkomen op een hoop. Maar als je daarna ook nog slachtoffer van grote fouten van politie justitie dan stort je wereld echt in.

Vandaag in bijlage Vrouw van de Telegraaf het verhaal van Nicole Lodewijks uit Eindhoven. Op 11 mei 2007 werden zij en haar man Rob in hun woning door enkele mannen overvallen. Maar toen de daders het aanwezige geld al in handen hadden vergrepen zij zich ook nog eens aan de vrouwelijke bewoonster. Tot overmaat van ramp maakt ook de politie er vervolgens een puinhoop van. Maar Nicole vecht terug.

Ze schreef onder meer een boek over haar ervaringen en diende een klacht in tegen politie en de Nederlandse Staat. Meer bijzonderheden over de zaak en haar boek kunt u lezen op haar site www.45minutenlevenslang.nl

Update 11 juli 2011:
Vandaag blijkt ook nogeens dat de verkrachter niet is teruggekeerd van proefverlof terwijl hij ten onrechte dat verlof gekregen had.

Om de verwarring nog wat groter te maken; de politie zegt dat er een negatief advies lag ten aanzien van de verlofaanvraag en justitie ontkent dat weer.
Bovendien blijkt dat het slachtoffer van niets wist omdat er door justitie geen bericht werd gegeven dat de verdachte verlof zou krijgen. Hoezo een rotzooitje?

Leave a Reply