Skip to content
 

Angstcultuur ?

Door Waarheidsvinder

Meestal laten de media geen kans onbenut vermeende schandalen met betrekking tot bekende Nederlanders breed uit te meten. Echter, soms laat men ook zaken volkomen links liggen. Naar de reden daarvoor kunnen we alleen maar raden, maar het lijkt erop dat er krachten van elders voor zorgen dat bepaalde zaken zoveel mogelijk uit de media blijven.

Hoe anders kan verklaard worden dat de grote landelijke dagbladen en de grote nieuwszenders niet of nauwelijks aandacht besteden aan de aangifte van verkrachting die is gedaan door 2 Turkse jongens. Deze keer is de aangifte niet gedaan tegen een leider van een kinderdagverblijf, want dan had men het wel uitgebreid gepubliceerd, maar deze keer is de aangifte gericht tegen Joris Demmink, de secretaris-generaal van het ministerie van justitie.
Daarnaast is er aangifte gedaan tegen een officier van justitie onder andere wegens meineed.
Er zou een verband zijn tussen deze zaken en de veroordeling tot een levenslange gevangenisstraf van Huseyin Baybasin.

Toch volgt er nu een grote stilte. Slechts wat kleinere kranten en wat internetsites schenken aandacht aan deze zaak, maar opvallend is dat zij nergens de naam van de betrokkene noemen hoewel er toch maar één persoon met deze functie op het ministerie van justitie werkt en de aangifte inmiddels via internet is te downloaden.

Natuurlijk kennen wij de voorgeschiedenis van deze aangifte en natuurlijk weten wij niet of de aangiftes waar zijn. Wij verwonderen ons slechts over de minimale berichtgeving over deze zaak. Kennelijk zijn er achter de schermen grotere machten aan het werk en dat zou in een democratie niet mogen gebeuren.

Noot:
Wilt u meerover de zaak lezen ga dan naar de link van de Bakker Schut Stichting op deze site.

Leave a Reply