Skip to content
 

Jennefer waarschijnlijk wel seksueel misbruikt

Door Waarheidsvinder

De overeenkomsten tussen de moord op Milly Boele en de moord op Jennefer van Oostende uit Rotterdam worden steeds groter. In beide zaken wees alles er vanaf het begin op dat de dader een seksueel motief heeft gehad, maar in beide zaken probeerden politie en justitie dat zoveel af te zwakken of te ontkennen.

Hoewel twee kleine kinderen die ook in de woning van Anthony K. waren, later tegen de familie verklaarden dat Jennefer zich van hem had moeten uitkleden werd tot op heden door politie en justitie volgehouden dat Jennefer niet seksueel was misbruikt. Maar zoals zo vaak blijkt de waarheid anders te zijn.
Vandaag echter meldt het Openbaar Ministerie dat aanvullend onderzoek van het NFI nu alsnog uitgewezen dat Jennefer vermoedelijk wel degelijk seksueel is misbruikt.

Misschien was het toch verstandiger geweest om eerst alle onderzoeksresultaten af te wachten voordat men iets riep. Het vertrouwen van de ouders in politie en justitie krijgt op deze manier steeds meer een deuk. En dat maakt deze trieste zaak voor hen nog eens extra moeilijk.

3 Comments

 1. juzo says:

  Dat is helaas maar al te waar en er is ook weinig of helemaal niets aan te doen.
  We zullen “ermee moeten leren leven” maar al te vreugdevol en hoopgevend is dat niet.
  Daarom is het goed dat er sites en admin’s als deze zijn.

  ‘\°_°/’

  Jules Zollner.

 2. admin says:

  Politiemensen op zijn niveau gaan alleen voor het imago van politie en justitie en niet voor de waarheid.

 3. juzo says:

  Ik herinner me nog het relaas van oud-politiecommissaris Mellink in de Nieuwsuur-televisie uitzending van 11-10-11 over de aanpak van het politiewerk vanaf het begin in deze zaak.

  Dat had hij beter niet kunnen doen.

  Ik denk niet dat het verstandig is als Nieuwsuur hem nog ooit voor het geven van inlichtingen of informatie over wat voor zaak dan ook uitnodigt.

  http://www.juzo777.nl/info/0024a.jpg

  Jules Zollner.

Leave a Reply