Skip to content
 

Alsnog onderzoek naar verdwijning James Patrick Grealis

Door Waarheidsvinder

We schreven al eerder over de zeer verdachte verdwijning van James Patrick Grealis. De Ierse timmerman verdween in 2008 van het ene op het andere moment.
De politie van Breda, waar Grealis zijn laatstbekende verblijfplaats had, weigerde tot nu toe een professioneel onderzoek in te stellen en hield vol dat het hier om een vrijwillige verdwijning ging. De familie van Patrick weigerde dat te accepteren en gaf hun pogingen om de zaak heropend te krijgen niet op. Kennelijk daarom heeft de politie in Breda nu alsnog besloten een onderzoek te starten naar de verdwijning. De politie heeft dat tegenover de Telegraaf bevestigd.

Tegenover journaliste Jolande van der Graaf van deze krant heeft Grealis’ zus Helen verklaard dat ze blij is dat de recherche alsnog aan het werk wordt gezet. „Al is dat met gemengde gevoelens. Al die tijd wilde de politie de feiten die De Telegraaf ontdekte niet onder ogen zien. We hopen dat het rechercheonderzoek ook grondig zal zijn.”
Eerder zamelden Grealis’ familieleden en de bevolking van het Ierse eiland Achill waar hij vandaan komt, al vergeefs twintigduizend euro in voor de gouden tip.

Leave a Reply