Skip to content
 

Lichaam Farida Zargar vermoedelijk gevonden

Door Waarheidsvinder

Vanmiddag is op aanwijzing van de 34 jarige verdachte Patrick S. in het Mallebos bij Spijkenisse een stoffelijk overschot gevonden. Hoewel het nog niet honderd procent zeker is dat het hier om het lichaam van Farida Zargar gaat, wijst veel daar veel op. Volgens de berichten zou het lichaam een voet missen en zou die voet gisteren al gevonden zijn onder schuurtje bij de woning van S. Dat op zich roept natuurlijk al veel vragen op maar het is nu nog te vroeg voor de antwoorden.

Dat Farida het slachtoffer is geworden van een misdrijf is voor ons geen verrrassing. Dat haar lichaam is gevonden in het Mallebos is ook niet vreemd.

Onverwacht is wel dat de dader kennelijk geen bekende is van Farida. Alle aanwijzingen in de richting van een bekende van Farida berustten dus mogelijk op toeval. We komen hier op terug.

Update 12 november 2011
Het OM heeft vanmiddag bekend gemaakt dat het bij het gevonden lichaam inderdaad om Farida Zargar gaat. De identificatie heeft plaatsgevonden aan de hand van de gebitsgegevens.

6 Comments

 1. Media says:

  En waar blijft de foto van die Partrick S. ????????????? Opvallend is dat tot op heden geen foto van de moordenaar is vrijgegeven. Bij de moord op Millie Boelens werd bijvoorbeeld snel een foto van de dader vrijgegeven. Ik ben echt benieuwd naar r*t kop van patrick s.

 2. juzo says:

  De waarheidsvinders doen hun werk uitstekend. Dat zeg ik als volkomen onafhankelijk neutraal en objectief persoon. Ik kan het weten ook want ik heb beroepsmatig 32 jaar met stokje geroerd, in de hete politie- en justitierijstebrij. Waarheidsvinders doen het soms beter dan de politie zelf. Daarom is het goed en mogen we blij zijn dat er waarheidsvinders zijn. Maar al te vaak heb ik er net op tijd en vóór alle anderen met mijn neus oren en ogen, verstand bij en bovenop gestaan, om even later te vernemen dat er iets heel anders was gebeurd, dan dat ik met eigen ogen ogen had gezien. Zoiets gaat je niet in je koude kleren zitten. Daarom, de waarheidsvinders doen hun werk voortreffelijk. Het is niet verstandig om zomaar , – ongefundeerde – , kritiek op hun werk te uit te oefenen.

  Jules Zollner.

 3. admin says:

  Wat noemt u tunnelvisie? Dat wij vanaf het begin hebben gezegd dat het hier nagenoeg zeker om moord ging terwijl de politie nog steeds dacht aan zelfmoord, een ontvoering door de vader of een vrijwillige verdwijning?

 4. Siem says:

  Het bewijst maar weer eens dat de ‘tunnelvisie’ die deze site de politie verweet, op henzelf van toepassing was. Feiten, dat is waar het om gaat en daar is de politie gelukkig nog altijd het beste in. De waarheidsvinder heeft zijn eigen geloofwaardigheid in deze case nogal ondermijnd. Ik heb al wel eens vaker op deze site rondgekeken en geconstateerd dat het nogal een samenraapsel is van geruchten en verdachtmakingen. Lang leve de politie die door toeval toch achter de (vermoedelijke) dader is gekomen

 5. admin says:

  We hebben nog lang niet alle antwoorden, maar de betrokkenheid van Patrick S. lijkt wel duidelijk. We zullen echter moeten wachten op de rest van het verhaal voordat we een eindconclusie kunnen trekken.

 6. ANGELA says:

  Onverwacht is wel dat de dader kennelijk geen bekende is van Farida. Alle aanwijzingen in de richting van een bekende van Farida berustten dus kennelijk op toeval. We komen hier op terug.??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  Willen jullie hier serieus nog over door gaan??????????????
  Stefan is een jaar lang scheef aangekeken door die raare theorieen van de media!!!!!!!!!!!!!
  Die jongen heeft er alles aan gedaan om haar te vinden!!!
  Vol verdriet en dan nog aangezien als verdachten ook!!!SCHANDALIG!!!

  Haar paspoort dr tas en verdomme dr voet is bij deze man PATRICK S gevonden hoeveel meer bewijd wil je hebben????En niet te vergeten dat hij zelf heeft aangewezen waar die dr begraven heeft!!!

  Branden moet ie ******ZAK
  15maanden vriend 15maanden lang je b*k gehouden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WOEST!!!!!

  Lieve Farida eindelijk…………….
  Rust in vrede lieve schat nu pas kan zij in vrede rusten!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply