Skip to content
 

Justitie seponeert zaak tegen pleegfamilie van Willeke Dost

Door Waarheidsvinder
Het openbaar ministerie in Assen heeft bekend gemaakt dat zij de pleegmoeder en de pleegbroer van de in 1992 uit het Drentse Koekange verdwenen Willeke Dost niet langer als verdachten ziet. Hoewel er veel aanwijzingen zijn dat Willeke Dost het slachtoffer van een misdrijf is geworden is er onvoldoende bewijs voor de betrokkenheid van beiden.
Ondanks 2 jaar intensief onderzoek zijn politie en justitie er ook niet in geslaagd het lichaam van Willeke te vinden.

De beslissing van justitie in Assen is logisch. Als je al het mogelijke hebt gedaan dan houdt het op. Het blijft jammer dat men een dergelijk intensief onderzoek niet direct na de verdwijning van Willeke heeft gedaan, maar daar zijn anderen voor verantwoordelijk.
We kunnen alleen maar hopen dat men iets van deze zaak heeft geleerd en dat men een volgende keer doortastender zal optreden.

2 Comments

  1. Bart says:

    Vergeet het maar, na 20 jaar is de zaak verjaard en kan de dader(s) niet meer worden vervolgd.

  2. marcel l says:

    ik vind het verschikkelijk dat lieve arme meisje heeft al een klote juegd gehad en word ze ook nog vermoord, degene die dit op zijn/haar geweten heeft gaat zijn straf echt wel krijgen vroeg of laat!!!

Leave a Reply