Skip to content
 

Moordenaar van Milly Boele veroordeeld wegens moord en verkrachting

Door Waarheidsvinder

Het gerechtshof in Den Haag heeft Sander V. de moordenaar van de 12 jarige Milly Boele uit Dordrecht veroordeeld tot een gevangenisstraf van 18 jaar en TBS met dwangverpleging wegens moord, vrijheidsberoving, verkrachting en het begraven van het lichaam van Milly.
De rechtbank in Den Haag sprak Sander V. eerder vrij van verkrachting van Milly.

Net als wij is het hof er van overtuigd dat Sander V. met voorbedachte rade heeft gehandeld toen hij Milly met zijn broeksriem heeft gewurgd nadat hij haar eerst tot orale seks had gedwongen. Het om het leven brengen van Milly was het logische einde van de door Sander V. gepleegde feiten. Je kunt nu éénmaal niet je buurmeisje naar je woning lokken, haar seksueel misbruiken en dan weer vrijlaten. Je weet als dader van te voren dat dit moet eindigen met de dood van het slachtoffer want zij kent jou bij naam en toenaam.

Onzinnige scenario’s zoals het scenario dat de DNA sporen op lichaam van Milly waren gekomen doordat zij door sperma op de badkamervloer zou zijn gesleept werden door het hof volkomen terecht terzijde gelegd. Dit soort onzin verhalen hoort in een rechtszaal niet thuis.

Leave a Reply