Skip to content
 

Sander V. gaat in cassatie

Door Waarheidsvinder

Sander V., de moordenaar van de 12-jarige meisje Milly Boele uit Dordrecht, stapt naar de Hoge Raad. Zijn advocaat Willem Jan Ausma meldde gisteren dat cassatie wordt ingesteld omdat V. het er niet mee eens is dat hij ook is veroordeeld voor orale verkrachting van Milly.

Het gerechtshof in Den Haag Legde V. 2 weken geleden dezelfde straf op als de rechtbank in Dordrecht eerder al deed. Het hof vindt niet alleen de moord op het meisje bewezen, maar ook verkrachting. Voor de rechtbank stond dat laatste niet vast. Mede omdat de rechtbank hem daarvan vrijsprak, denkt V. dat hij kans maakt bij de Hoge Raad, aldus Ausma.

Ja en dat laatste is extra triest omdat deze discussie niet nodig was geweest als het NFI zijn werk naar behoren had gedaan. Om onduidelijke redenen heeft men echter de binnenkant van de mond van Milly niet bemonsterd en dus krijg je nu dit soort discussies. Opnieuw wordt de familie daardoor geconfronteerd met de pijnlijke gevolgen van een onvolledig en niet professioneel onderzoek.

Leave a Reply