Skip to content
 

De verdwijning van Julian en Ruben

Door Waarheidsvinder

Al dagenlang is Nederland in de ban van de verdwijning van de broertjes Julian en Ruben. Hun vader Jeroen Denis pleegde dinsdag 7 mei 2013 zelfmoord in de bossen bij Doorn maar de beide jongetjes lijken van de aardbodem verdwenen.

De politie heeft bekend gemaakt dat de vader voor het laatst met de beide jongetjes in de auto is gesignaleerd op maandag 6 mei 2013 om 22.18 uur bij een tankstation in het Limburgse Neerbeek en er is nog een GSM signaal om 22.45 uur via een paal in Neerbeek. Daarna ontbreekt iedere spoor totdat er beelden van de auto van de vader opduiken die dezelfde nacht rond 01.40 uur zijn gemaakt op de N 233 bij Rhenen. Niet duidelijk is echter of de beide broertjes toen nog in de auto zaten.

Uit het telefoongegevens van de vader heeft de politie de route naar Neerbeek kunnen reconstrueren maar daarna ontbreken de gegevens. Vermoedelijk heeft de vader zijn telefoon daar uitgezet en dat wijst er op dat alles door hem is gepland. Het lijkt er op dat hij niet alleen zijn ex-vrouw wilde straffen door zelfmoord te plegen maar door daarnaast ook de beide jongetjes te laten verdwijnen zodat de moeder zich de rest van haar leven zich moet afvragen wat er met haar kinderen is gebeurd. Het lijkt daarmee op een soort ultieme wraak.

De vraag is natuurlijk hoe iemand op zo’n idee komt. Het antwoord op die vraag ligt mogelijk in Zwitserland. In januari 2011 ontvoerde de Zwitser Matthias Schepp zijn beide 6 jarige dochtertjes Liva en Alessia uit de woning van hun moeder in een dorpje in de buurt van Lausanne. Enkele dagen pleegde Mattias Schepp zelfmoord door zich bij het Italiaanse plaatsje Cerignola voor de trein te werpen. De beide dochtertjes werden echter niet aangetroffen.

Kort na de zelfmoord ontving de moeder van de beide meisje een brief van haar ex-man. In die brief schreef Schepp dat hun beide dochtertjes in vrede rusten en dat ze niet hadden geleden. Uit het ingestelde politie onderzoek bleek dat Schepp kort na de ontvoering samen met de beide meisje de veerboot naar Corsica had genomen. Daarna ontbreekt van de beide meisjes ieder spoor. Het lijkt er dus op dat Livia en Alessia op het eiland Corsica door hun vader om het leven zijn gebracht en dat hun lichamen daar zijn verborgen.

Maar zolang de lichamen van de beide meisjes niet zijn gevonden blijft er altijd onzekerheid omtrent hun lot. Hun moeder blijft daarom nog steeds naar de meisjes zoeken en vraagt zij regelmatig aandacht voor de verdwijning van haar beide dochtertjes. Daarnaast heeft zij voor Livia en Alessia een Facebookpagina opgericht.

In Zwitserland heeft men inmiddels kennelijk ook gehoord van de vermissing van Julian en Ruben want afgelopen woensdag verscheen het volgende bericht op de Facebook pagina van Livia en Alessia; La storia si ripete… ma in Olanda, Julian e Ruben, 7 e 9 anni’. De vertaling daarvan luidt: De geschiedenis herhaalt zich… maar in Nederland, Julian en Ruben, 7 en negen jaar oud.

Herhaalt de geschiedenis zich inderdaad? Misschien dat de computer van de vader het antwoord op die vraag zal geven.

One Comment

  1. juzo says:

    De vader heeft een opleiding gevolgd bij het CIOS in Sittard. Die sportlieden oefenen ook in de Maasrotsen. In Marche-Les-Dames bij de Belgische paracommando’s. Hij kent de grensstreek als survivaller als geen ander. Hij heeft mogelijk, met goed voorbereide medewerking, die zwijgt als het graf, de jongens laten verdwijnen in een van de DSM-installaties nabij Neerbeek. Zoals Alain Remue ook zegt: het is totaal onbegonnen werk daar overal te gaan zoeken. Als je geen enkel aanknopingspunt hebt. Pas vele jaren later komt de werkelijke vindplaats aan het licht. In het water aldaar van de Maas of de kanalen, of in de kraker van Nak4. Hij reed terug over België. De telefoon werd overgenomen door Proximus. Die maatschappij levert geen datagegevens naar Nederland. Hij “sprong pas weer over” naar KPN, in Venray.

Leave a Reply