Skip to content
 

Vrijspraak voor Andy Melaan en Nozai Thomas

Door Waarheidsvinder

Zojuist het bericht ontvangen vanaf Bonaire dat Andy Melaan en Nozai Thomas vandaag door het Gemeenschappelijke Hof voor de Antillen alsnog zijn vrijgesproken voor hun vermeende betrokkenheid bij de moord op de gebroeders Lisandro en Wendell Martis  gepleegd op het eiland Bonaire in de nacht van 15 op 16 juli 2005.  Nozai heeft 4 jaar ten onrechte vastgezeten en Andy bijna 8 jaar. Beide mannen hadden en hebben totaal niets met de moorden te maken.

Op 3 augustus 2010 werden wij door psycholoog Lucio Ricardo vanuit Curacao voor deze zaak benaderd. Wij hadden toen niet durven dromen dat 3 jaar later alsnog gerechtigheid zou volgen.

Na de zaak van Ina Post is dit de tweede die we samen met advocaat Geert-Jan Knoops tot een goed einde hebben kunnen brengen. Een enorme stimulans om door te blijven gaan met het onderzoeken van gerechtelijke dwalingen.

5 Comments

 1. admin says:

  Dat denk ik niet. Niet ieder slecht onderzoek is automatisch een dwaling. Wij laten deze zaak dus maar aan Ton Derksen over.

 2. Hendrik says:

  Gelijk maar doorgaan met de deventermoordzaak in samenwerking met Geert- Jan Knoops, Het boek van Ton Derksen “Leugens over Louwes” kan hierbij goede diensten bewijzen.

 3. juzo says:

  Proficiat!
  Dóórgaan.

 4. wim says:

  Bravo, van harte geluk gewenst met dit succes.

 5. Divers says:

  Proficiat met het behaalde resultaat! Jammer dat dit weer zo’n voorbeeld is van een dwaling…

Leave a Reply