Skip to content
 

En dat is drie

Door Waarheidsvinder

Na de zaak Ina Post en de Spelonkzaak kwam er vandaag een mooi einde aan de zaak van de Showbizzmoord. Na 33 jaar als moordenaar door het leven te zijn gegaan, werd Martien Hunnik eindelijk vrijgesproken. Opnieuw is gebleken dat ons werk niet zinloos is, het is gewoon een kwestie van volhouden. In deze zaak heeft het voor ons bijna 6 jaar geduurd voordat de bevrijdende uitspraak kwam.

Een minpuntje was het feit dat ook nu de rechters weigerden te erkennen dat Martien destijds op een onbehoorlijke manier tot een valse bekentenis was gedwongen. De waarheid doet kennelijk soms toch teveel pijn. Op deze manier wekt men de indruk dat een onterechte veroordeling de schuld is van de ” bekennende” verdachte in plaats van het gevolg van slecht politiewerk en uit de hand gelopen verhoren.

One Comment

 1. juzo says:

  Hartelijk gefeliciteerd.
  Uit het goede nooit-opgeven altijd-vastbijten hout gesneden.
  Daar zijn er weinig van.
  Ga door.
  Hartelijke groet,
  Jules Zollner.

Leave a Reply