Skip to content
 

Moeder Sharleyne komt niet vrij

Door Waarheidsvinder

De raadkamer van de rechtbank in Assen heeft hedenochtend bekend gemaakt dat de moeder van de vermoorde 8 jarige Sharleyne Remouchamps vast blijft zitten tot de rechtszaak. De moeder wordt er van verdacht haar dochter om het leven te hebben gebracht en het lichaam daarna van de tiende verdieping van flat De Arend te hebben gegooid.

De uitspraak van de raadkamer bewijst maar weer eens dat je als nabestaande altijd moet blijven vechten voor gerechtigheid. Na een onvolledig en weinig professioneel onderzoek had het Openbaar Ministerie in Groningen besloten de zaak tegen de moeder te seponeren. Vader Victor Remouchamps legde zich echter niet bij dat besluit neer en hij lijkt nu eindelijk te krijgen want hij altijd al wilde. Gerechtigheid voor zijn dochter.

Leave a Reply