Skip to content
 

Aanhouding in zaak Halil Erol

Door Waarheidsvinder

We schreven op deze site al vaker over de moord op Halil Erol uit Steenwijk. Halil verdween op 6 februari 2010 na een bezoek aan zijn ex-vrouw in Steenwijk. Ondanks alle signalen die in de richting van moord wezen bleef de politie aanvankelijk vasthouden aan een verdwijning. Pas nadat er op diverse plaatsen lichaamsdelen van Halil waren gevonden moest ook de politie in Steenwijk uiteindelijk toegeven dat er inderdaad sprake was van een misdrijf.

Er zijn in deze zaak in het verleden al diverse aanhoudingen geweest maar het bewijs voor een veroordeling ontbrak steeds. Nu is er opnieuw een aanhouding verricht. Het gaat daarbij om een 39 jarige vrouw uit Groningen. Ook zij komt uit de relatiesfeer van Halil.

Nu maar hopen dat men deze keer wel voldoende bewijs heeft.

 

Leave a Reply