Skip to content
 

Nieuw scenario in moordzaak Halil Erol?

Door Waarheidsvinder

Gisterenavond werd in het programma Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de moord op Halil Erol uit Steenwijk. Hij werd in 2010 om het leven gebracht. Aanvankelijk wilde de politie niet van een misdrijf uitgaan maar dat veranderde toen er delen van zijn lichaam op verschillende plekken in de omgeving van Steenwijk werden teruggevonden. In verband met de moord is recent is er een 39 jarige vrouw uit Groningen aangehouden, we schreven daar al over.

Gisterenavond werd de moord ook besproken in een uitzending van Opsporing Verzocht. De politiewoordvoerder had daarbij over het feit dat er nu een nieuw scenario was. Men denkt nu onder meer dat “ de ochtend na zijn verdwijning met één van de twee telefoontoestellen van Halil Erol is geprobeerd te bellen naar het toestel van zijn ex, om de schijn te wekken dat hij toen nog leefde en vrijwillig was verdwenen.” Men deed daarbij het alsof men iets nieuws en belangwekkends had ontdekt.

Wij moeten de speurders uit Steenwijk echter teleurstellen, dit scenario is absoluut niet nieuw. Op 1 juli 2010 beschreven wij dit scenario al uitgebreid op deze site. Misschien moeten politiemensen vaker onze site lezen, dat kan soms handig zijn.

 

Leave a Reply