Skip to content
 

Moeder Sharleyne komt niet vrij

Door Waarheidsvinder

Vandaag vond in Assen een zogenaamde pro-forma zitting plaats in de zaak van de dood van Sharleyne Remouchamps uit Hoogeveen. De moeder wordt er door het Openbaar Ministerie van verdacht haar dochter te hebben gewurgd en haar daarna van 10 hoog naar beneden te hebben gegooid. Een verdenking die ons niet vreemd voor komt aangezien wij degenen waren die het Openbaar Ministerie daar destijds op hebben gewezen nadat de zaak eerst door datzelfde Openbaar Ministerie was geseponeerd.

De rechtbank besliste vandaag over een aantal onderzoeksvragen. Daarnaast bepaalde zij dat de rechtszaak tegen Hélene J.de moeder van Sharleyne zal plaatsvinden op 13, 14 en 15 juni. Een verzoek van advocaat Paul van Jaarsveld om de moeder in afwachting van de rechtszaak voorlopig in vrijheid te stellen werd door de rechtbank afgewezen.

Wordt vervolgd.

Leave a Reply