Skip to content
 

Moordsporen

Onder de titel Moordsporen brengt één van uw redacteurs samen met journaliste Jolande van der Graaf volgende maand een boek uit over een aantal ernstige misdrijven die door de politie niet of nauwelijks zijn onderzocht. U zult geschokt zijn als u leest hoe een moord op een jonge vrouw en een jongeman door politie en justitie als een ongeval werden afgedaan en hoe de politie omging met de vermissing van een jong kind, een jonge vrouw en enkele eerzame huisvaders. De zaak van de verdwenen jonge vrouw kreeg pas aandacht na het ingrijpen van een prominent Tweedekamer-lid. Zoals wij direct al hadden aangegeven bleek na serieus onderzoek dat de vrouw inderdaad vermoord was.

Moordsporen: op zoek naar de waarheid achter cold cases – Jolande van der Graaf en Dick Gosewehr

2 Comments

  1. Wim says:

    Dat klinkt geweldig i teressant. Ik ga het aanschaffen.

  2. PA says:

    Zo zijn er meer (moord)zaken… Goed dat dit wordt belicht o.a. door dit boek. Mooi werk!

Leave a Reply