Skip to content
 

Het gevaar van anti-depressiva

Door Waarheidsvinder

Op deze site schreven we uitgebreid over de busramp bij het Zwitserse plaatsje Sierre op 13 maart 2012. Bij die busramp kwamen 22 Belgische en Nederlandse kinderen om het leven kwamen en 24 kinderen zwaar tot zeer zwaar gewond raakten.

Na uitgebreid onderzoek kwamen wij tot de conclusie dat het hier niet om een verkeersongeval ging, zoals de Zwitserse autoriteiten iedereen wilde doen geloven, maar dat het meer dan waarschijnlijk was dat de buschauffeur onder invloed van het antidepressivum Paroxetine opzettelijk met de door hem bestuurde bus tegen een tunnelwand was gereden.

In een van onze latere artikelen gaven wij een groot aantal voorbeelden van levensdelicten waarbij ook nagenoeg zeker antidepressiva een grote rol hebben gespeeld. U kunt het artikel hier teruglezen.

Op 17 januari 2018 zond het programma Zembla over hetzelfde onderwerp een documentaire uit naar aanleiding van het verhaal van David Carmichael die onder invloed van een antidepressivum zijn zoon vermoordde.

Vandaag verscheen aan de hand van journaliste Jolande van der Graaf een zeer interessant artikel over de soms zeer kwalijke gevolgen van het gebruik van anti-depressiva. Het artikel staat op haar site Femke Fataal en u het hier lezen.

Leave a Reply