Skip to content
 

Nieuwe hoop voor Danny van den Hoogen

Door Waarheidsvinder

Er zijn nieuwe ontwikkelingen in het onderzoek naar de moord op Reggie Koenders in Eindhoven, zo schrijft misdaad journaliste Jolande van der Graaf. Een van de leden van het rechercheteam dat destijds de moord op Reggie Koenders in Eindhoven onderzocht heeft kennelijk last van gewetenswroeging. Hij heeft zich bereid verklaard bij een notaris een beëdigde verklaring af te leggen over de manier waarop het onderzoek destijds is verlopen. Advocaat Geert-Jan Knoops is hier heel blij en hij wil onder andere deze verklaring aangrijpen om een herzieningsverzoek voor de onterecht veroordeelde Danny van de Hoogen in te dienen.

Nu maar hopen dat er ook andere leden van het onderzoeksteam naar voren zullen komen om een einde het onrecht te maken.

We zijn trouwens ook benieuwd of de media Brabant deze keer wel van zich zullen laten horen.

Op de site Femke Fataal kunt in ieder geval het hele verhaal lezen.

Leave a Reply